Portada > Actualitat > Notícies > Professionals dels ajuntaments de la comarca participen en un curs per incorporar la perspectiva de gènere en la intervenció educativa i social

Professionals dels ajuntaments de la comarca participen en un curs per incorporar la perspectiva de gènere en la intervenció educativa i social

23/02/2021

Aquesta setmana ha començat el curs “Drogues i entorns digitals. Com incorporar la perspectiva de gènere en el seu abordatge educatiu i social” que el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix als ajuntaments de la comarca a través del catàleg formatiu de la Diputació de Barcelona.

El curs està dirigit a professionals de l’àmbit educatiu i social que treballin amb joves. Hi participen 22 professionals de 15 municipis de la comarca i del Consell Comarcal de les àrees de joventut, serveis socials, educació i salut.

La voluntat de la formació éscrear un espai de reflexió i de formació que ajudi a incorporar la perspectiva de gènere en les intervencions adreçades a la població adolescent i jove, al voltant del consum de drogues i dels usos d'eines digitals. Tot plegat tenint en compte eines i estratègies per treballar el consum també en noies, els diferents factors socioculturals de gènere a considerar i les conseqüències socials d’aquest consum i dels abusos a les xarxes que es poden patir de forma diferenciada en nois i noies.  

Arxivat a: General
El curs es desenvolupa durant cinc setmanes