Portada > Actualitat > Notícies > Els ajuntaments del Vallès Occidental reactiven la interlocució amb Endesa per abordar les situacions de cada municipi i abordar el nou Pla d’inversions de la companyia

Els ajuntaments del Vallès Occidental reactiven la interlocució amb Endesa per abordar les situacions de cada municipi i abordar el nou Pla d’inversions de la companyia

17/02/2021

Aquest matí s’ha celebrat una trobada de la Taula de Pobresa del Vallès Occidental per tal de conèixer les actuacions que la companyia Endesa ha endegat arran dels talls de llum que es van produir a la comarca sobretot entre finals de desembre i mitjans de gener. A la reunió hi han assistit la majoria de municipis afectats pels talls, així com representants de la companyia. Des d’Endesa s’ha explicat les actuacions que s’estan fent amb els ajuntaments que els han fet arribar les seves problemàtiques i s’han compromès a reactivar la interlocució amb els consistoris per tal de poder-les resoldre.

Des del Consell Comarcal es vehicularà el traspàs d’informació dels municipis més petits amb la companyia per tal que, tal com ja s’ha fet en alguns ajuntaments grans i mitjans, es puguin constituir taules de treball entre el municipi i la companyia per abordar les problemàtiques existents. Des d’Endesa també s’ha posat de manifest que la companyia posa a disposició de les alcaldies un telèfon d’atenció específic per comunicar incidències i temes que es puguin detectar al municipi així com per poder conèixer en temps real l’estat de les possibles afectacions. A la propera trobada de la Taula de Pobresa energètica, Endesa té previst poder presentar el Pla d’Inversions a la comarca, un cop valorades les preocupacions de cada municipi.

En paral·lel, des de la taula tècnica de pobresa energètica es segueix treballant per poder abordar situacions concretes de vulnerabilitat que afecten a famílies de la comarca.

Arxivat a: General
La Taula de la Pobresa energètica s'ha reunit aquesta setmana amb la companyia Endesa