Buscador per paraules clau
17 febrer 2021

El Consell Comarcal estrena el perfil Viu el Vallès al Wikiloc amb rutes georeferenciades per la comarca

Viu el Vallès és el nou perfil del Consell Comarcal del Vallès Occidental a l’aplicació Wikiloc on ja s’hi poden trobar 36 rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall, pels 23 municipis de la comarca. Aquesta eina arriba en un moment de limitació de la mobilitat al perímetre comarcal i pot ser una molt bona manera de descobrir la comarca. També està pensada per tal que persones d’altres comarques puguin conèixer el Vallès Occidental un cop les restriccions ho permetin.

Wikiloc és un lloc per descobrir i compartir rutes a l’aire lliure a peu, en BTT i de moltes més activitats. Actualment compta amb 7.650.525 membres explorant i compartint 21.628.349 rutes. Funciona a través d’una app on les rutes estan georeferenciades i s’assenyalen els punts d’interès (waypoints). Les rutes es mostren sobre mapes i a més de la descripció de la ruta i l’entorn, es disposa d’informació sobre distància, dificultat, perfil altimètric, etc.

Viu el Vallès s’hi estrena amb 36 rutes per tota la comarca amb descripcions en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès. Es tracta de rutes amb diferents nivells de dificultat: fàcil, moderat i difícil.

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través del web de Turisme Viu el Vallès es fa difusió de rutes de senderisme, bicicleta i a cavall però amb aquesta eina es vol fer un pas més enllà i posar a disposició de la ciutadania una eina disponible a través del mòbil, que solem portar a sobre quan fem excursions, bé per orientació com per seguretat.

L’ús dels mòbils com a aparells de navegació obre noves oportunitats per la difusió de l’entorn de la comarca en un moment en el qual el turisme de proximitat està prenent un nou valor, com a conseqüència de la situació de pandèmia de l de confinaments  perimetrals.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail