Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal orienta el jovent en el seu itinerari formatiu vers les vocacions industrials més rellevants a comarca

El Consell Comarcal orienta el jovent en el seu itinerari formatiu vers les vocacions industrials més rellevants a comarca

09/02/2021

Durant les properes setmanes, just abans de la preinscripció als centres educatius, el Consell Comarcal participarà a les diferents fires d’Orientació que es celebren a la comarca amb un objectiu: orientar els i les joves en el seu itinerari formatiu vers les vocacions industrials més rellevants a la comarca. Amb aquesta orientació es vol informar el jovent dels recursos formatius existents, les competències requerides i les sortides laborals a la indústria del Vallès Occidental.

Les vocacions amb més demanda de professionals es recullen en el Catàleg de Vocacions Industrials, que es pot consultar a la web comarcal.  El catàleg recull les vocacions prioritàries a la comarca en àmbits com l’Alimentació, el Metall-mecànica, la Qualitat i instal·lacions, la Química, la Tecnologia i el Tèxtil.

Dijous, primera xerrada a OrientaCerdanyola

Aquest dijous, el Consell Comarcal ofereix una sessió gratuïta en el marc de la Fira OrientaCerdanyola que enguany es celebra en format virtual ateses les restriccions per la pandèmia.  La Fira, que es celebra des d’avui fins divendres, està adreçada a noies i nois a partir de 16 anys i a les seves famílies i permet conèixer les ofertes educatives després de l'ESO. Dijous, a les 18:30h el Consell presenta la xerrada “Vocacions industrials. Una qüestió de futur!” per proporcionar informació sobre els itineraris acadèmics vinculats a la Formació Professional al sector industrial. La sessió es pot seguir en aquest enllaç de zoom. L’ens comarcal  també es present a la fira amb un estand virtual on respondre les consultes i dubtes de l’alumnat. 

Participació a les fires de Sabadell, Terrassa i Rubí

Durant la primavera també es participarà a tres fires més, amb la voluntat d’orientar el jovent. Del 19 al 23 de març, a la E-fira connectat a l’FP de Sabadell; del 22 al 24 de març a la  Fira Terrassa tria futur!; i al mes de maig a la Fira orientació de Rubí.

 

 

Arxivat a: General
Portada catàleg vocacions