Buscador per paraules clau
04 febrer 2021

El Consell Comarcal busca empreses i entitats turístiques compromeses amb la sostenibilitat que vulguin acreditar la seva gestió sostenible amb el segell Biosphere

El Compromís per la Sostenibilitat Biosphere és un distintiu internacional impulsat per la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable, que acredita la gestió responsable i sostenible que realitzen les empreses i serveis turístics d’una destinació, en aquest cas e la província de Barcelona. La implantació al territori es realitza a nivell comarcal i l’ens gestor d’aquest distintiu al Vallès Occidental és el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Actualment hi ha 26 establiments distingits al Vallès Occidental i 12 treballant per acreditar-se.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta fermament per al desenvolupament i la gestió sostenible de l’activitat turística a la nostra comarca i és per això que des del mes de gener ha iniciat el període de sensibilització i adhesió al programa Biosphere. Amb aquest distintiu es vol fomentar les bones practiques en gestió sostenible i turisme responsable, entre les empreses i serveis turístics del Vallès Occidental.

Les empreses i serveis turístics adherits al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any aquest distintiu que acredita la seva gestió responsable.

El programa està dirigit a un ampli ventall d’activitats vinculades al sector turístic: Municipis per acreditar-se com a destinacions turístiques, allotjaments, restauració, empreses de turisme actiu, museus i centres d’interpretació, oficines de turisme, seguretat ciutadana, agències de viatge, cellers, comerços, espais naturals, guies turístics, transport turístic o altres serveis.

Qualsevol empresa que treballi de manera responsable amb l’entorn o que vulgui saber què fer per millorar la sostenibilitat del seu establiment, pot contactar  amb el Consell Comarcal al correu electrònic info@turismevallesoccidental.cat.  

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail