Buscador per paraules clau
14 gener 2021

El Vallès Occidental demana més fiançament per l’Oficina comarcal d’habitatge que dona servei a 19 municipis de la comarca

Des de l’any 2008 el Consell Comarcal acorda anualment una col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que pren el format De conveni d’encàrrec de gestió i per aquest motiu, l’òrgan competent per aprovar-la és el Ple. Aquest conveni ha de cobrir la tasca que fa l’Oficina Comarcal que abasta actuacions a 19 municipis de la comarca. A 9 d’aquests municipis els ofereix un servei integral amb tots els programes d’habitatge.

L’Agència de l’Habitatge destina al Consell Comarcal una aportació màxima de 30.000€, que el conveni preveu que pugui ser incrementada segons activitat justificada a finals d’any, en funció de les disponibilitats pressupostàries. Aquest escreix es va produint cada any, enguany en un escreix de 12.871€.

Repetidament, però, l’Agència argumenta insuficients recursos econòmics i en cap de les anualitats no cobreix la totalitat de l’escreix, cosa que comporta que el Consell Comarcal hagi de suportar el finançament de la diferència. Per això a l’acord del ple que ha aprovat el conveni per al 2021 instar l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a completar la dotació econòmica que es transfereix al Consell Comarcal per valor de 12.871euros, en concepte de l’activitat superior efectivament realitzada per l’Oficina, durant l’any 2020.

Què fa l’Oficina comarcal d’habitatge?

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail