Portada > Actualitat > Notícies > Les activitats educatives del Consell Comarcal s’adapten al context de la pandèmia

Les activitats educatives del Consell Comarcal s’adapten al context de la pandèmia

11/01/2021

La nova Guia d’Activitats Educatives del Consell s’ha readaptat per poder seguir oferint propostes en un curs escolar ple d’incerteses en escenari Covid-19. Des d’aquest mes de gener els centres educatius de la comarca poden sol·licitar les activitats educatives que ofereix el Consell Comarcal i que enguany s’han adaptat al context de la pandèmia.

D’aquesta manera durant el segon i el tercer trimestre del curs s’oferiran les activitats adaptades al format virtual. S’han incorporat propostes d'activitats en modalitat online i altres activitats es mantenen en el seu format original, atesa la seva naturalesa vivencial, però estan en tot moment supeditades al desenvolupament de la pandèmia i les mesures i restriccions vigents en cada moment. 

La guia inclou activitats de descoberta de la comarca, igualtat de tracte i oportunitats, diversitat sexual, afectiva i de gènere, sensibilització en violències masclistes i altres formes de discriminació, cultura de la pau, solidaritat i convivència, prevenció de l’assetjament escolar, hàbits alimentaris i comportaments de risc, vulnerabilitat i eficiència energètica, i treball i món laboral.

Totes les activitats són gratuïtes pels centres educatius. Es pot consultar la guia completa a la pàgina web del Consell Comarcal on també es poden fer les inscripcions.  El curs passat es varen realitzar més de 400 activitats, participades per més de 10.000 alumnes durant el període de setembre de 2019 a març de 2020, fins que es va produir el tancament de les escoles per la Covid-19.

L’adaptació de la Guia d’Activitats educatives és una de les accions previstes en el Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental aprovat pel Consell d’Alcaldies el passat mes de juny.

Arxivat a: General
La major part d'activitats educatives es poden fer en format virutal aquest curs