Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal pendent de la situació meteorològica per les possibles afectacions al transport escolar

El Consell Comarcal pendent de la situació meteorològica per les possibles afectacions al transport escolar

10/01/2021

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), en el seu comunicat d’aquest vespre apunta situa el Vallès Occidental en “situació de risc meteorològic mitjà” pel dia de demà, dilluns 11 de gener, de les 0.00 hores i fins les 06.00 hores. El Pla NEUCAT indica possibilitats de nevades durant aquesta nit. Davant d’aquesta situació, el Consell Comarcal fa seguiment de la situació meteorològica per les possibles afectacions al transport escolar en l’entrada de les escoles de demà al matí.

Aquest vespre el Consell Comarcal s’ha posat en contacte amb les empreses operadores del transport per tal de comunicar-los la situació d’Alerta i la necessitat de comunicar les possibles afectacions a les rutes.

El Consell Comarcal, en cas que sigui necessari, activarà les actuacions previstes al “Protocol d’actuació del servei de transport escolar col·lectiu davant de situacions d’emergència amb afectació a la xarxa viària i/o el servei”. El Consell Comarcal manté la informació d’afectacions als serveis actualitzada a través de la pàgina web i de les xarxes socials.

Aquest cap de setmana la neu ja ha afectat a diferents municipis del nord de la comarca.

El curs 2020-21 el Consell Comarcal presta el Servei de Transport escolar a 1.439 alumnes Es dona servei a 28 centres educatius: 7 escoles, 9 instituts i 12 escoles d’educació especial. L’alumnat beneficiari és de tota la comarca menys Gallifa (aquests està escolaritzat a municipis del Vallès Oriental) i els centres educatius de destí es troben als municipis de Cerdanyola, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Sant Quirze, Vacarisses, Viladecavalls, Terrassa, Castellar del Vallès, Santa Perpètua i Sabadell.

Arxivat a: General
Previsió del CECAT per la nit d'avui