Portada > Actualitat > Notícies > Nou procés selectiu al Consell Comarcal: tècnic/a mig de promoció econòmica

Nou procés selectiu al Consell Comarcal: tècnic/a mig de promoció econòmica

04/01/2021

Fins el 19 de gener està obert el termini per a presentar-se al procés selectiu amb l'objecte de crear una borsa de treball de personal tècnic/a mig de promoció econòmica.

Ja podeu consultar les Bases selectives amb l’objecte de crear una borsa de treball de personal tècnic/a mig de promoció econòmica (grup A, subgrup A2), com a personal laboral temporal i personal funcionari interí, per cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal del Vallès Occidental. El termini de presentació d'instàncies és del 31 de desembre de 2020 al 19 de gener de 2021.

Podeu accedir a tota la informació a l'enllaç.

 

 

Arxivat a: General
Busques feina?