Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal inicia el procés per contractar 12 joves de fins a 29 anys en el marc del programa de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal inicia el procés per contractar 12 joves de fins a 29 anys en el marc del programa de Garantia Juvenil

24/11/2020

El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 12 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El proper dilluns 30 de novembre a les 13 hores es farà una sessió informativa online per explicar la convocatòria i els perfils sol·licitats a les persones interessades.

 Per tal de poder assistir a la sessió informativa cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i es farà arribar a l’enllaç per accedir a la plataforma Zoom. Durant la sessió es presentarà la convocatòria, els requisits i es resoldran dubtes sobre els perfils demandats.

 • 1 tècnic/a de comunicació i imatge
 • 1 tècnic/a de suport a comerç
 • 1 tècnic/a de suport al servei d’arxiu i gestió documental
 • 1 tècnic/a de suport de manteniment i habitatge
 • 1 tècnic/a de suport d’Obres i manteniment
 • 1 tècnic/a de suport a enginyeria
 • 1 tècnic/a de suport a Promoció  econòmica
 • 1 tècnic/a de suport a projectes de Joventut
 • 1 tècnic/a de suport a projectes d’Igualtat
 • 1 tècnic/a de suport a recursos humans
 • 2 administratius/ves de suport en gestió administrativa (1 Serveis Generals i 1 Desenvolupament Econòmic Local).

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estarà subjecte a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2018 i 2019 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Les condicions d’aquesta convocatòria i les fitxes per a cada perfil a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les persones aspirants  han de tenir 16 anys complerts i no superar l’edat màxima de 30 anys, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat   i presencialment a les oficines de cada municipi.

Cal acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Arxivat a: General
Consulta els perfils sol·licitats en aquesta convocatòria

Arxius adjunts