Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal posa en marxa la segona edició dels tallers per ajudar el teixit empresarial a realitzar tràmits online amb l’Administració Pública

El Consell Comarcal posa en marxa la segona edició dels tallers per ajudar el teixit empresarial a realitzar tràmits online amb l’Administració Pública

18/11/2020

Els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre es realitzarà la segona edició dels tallers per ajudar el teixit empresarial a fer tràmits online amb l’Administració Pública. Aquesta edició complementa la que s’ha fet a principis de novembre, coincidint amb la convocatòria dels ajuts de la Generalitat per a la restauració i l’estètica. L’objectiu de les sessions és que, cada vegada més, les empreses estiguin més familiaritzades amb els tràmits en línia, no només pel que fa a la sol·licitud de subvencions, sinó també a la presentació de factures electròniques, per exemple.

Els tallers es distribueixen en tres sessions de dues hores cadascuna. El primer s’inicia amb la identificació digital (signatura digital, idCat, etc), imprescindible per a fer qualsevol tràmit amb l’Administració Pública. A la segona sessió, es mostra com presentar una sol·licitud de subvenció i altres tràmits de la Finestreta Única Empresarial.  L’últim taller es centra en la temàtica de la factura digital.

Les sessions tindran lloc els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2020, de 15:00 a 17:00, via plataforma Zoom i estan dirigides a tot el teixit empresarial, a diferència de la primera edició, que només estava obert a bars, restaurants i centres d’estètica.  Les inscripcions es poden fer a través de la web del Consell Comarcal.

L’actuació forma part del Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental, concretament, de la mesura Fiscalitat local i simplificació administrativa. Dóna resposta a les actuacions previstes de facilitar els tràmits online davant la pandèmia i de recolzar l’accés a les ajudes disponibles.

L’organització de les activitats es fa de forma conjunta amb l’Ajuntament de Matadepera en el marc del projecte Informació i assessorament al teixit empresarial del programa Plans de Reactivació Socioeconòmica, concretament, amb l’àmbit territorial dels petits municipis. Els ajuntaments que col·laboren en l’organització son: Gallifa, Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Aquesta segona edició, però, està subvencionada pel Consell Comarcal, i rep el suport de la Diputació de Barcelona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

Arxivat a: General
El primer taller és el 30 de novembre
Les inscripcions per la segona edició dels tallers ja està oberta

Arxius adjunts