Portada > Actualitat > Notícies > Un total de 13 persones comencen a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del programa Treball i Formació 2020

Un total de 13 persones comencen a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del programa Treball i Formació 2020

17/11/2020

Aquest dilluns han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental 13 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i ha estat engegat per contribuir a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia.

Deu de les persones contractades realitzaran el projecte Promoció de la convivència al Vallès Occidental. La seva tasca serà fer  d’ Agents cívics per realitzar tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi. Aquesta tasca té una especial rellevància en l’actual situació de crisis sanitària i econòmica provocada per la COVID-19. Es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus, la tinença de gossos o la mobilitat dels vehicles.

Les altres tres persones contractades participaran al projecte Suport al desplegament de mesures comarcals enfront la Covid-19, fent tasques de suport d’anàlisi d’informació socioeconòmica i sanitària sobre l’evolució i impacte de la pandèmia. També fent  suport en la planificació i desenvolupament de mesures preventives i pal·liatives per fer front a la crisi i suport en el desenvolupament d’activitats d’atenció, orientació, formació i acompanyament als col·lectius més vulnerables.

Entre les persones contractades n’hi ha dels municipis següents: Castellbisbal, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. És en aquests municipis on es desenvoluparà el projecte “ Promoció de la Convivència al Vallès Occidental”, mentre que el projecte “Suport al desplegament de mesures comarcals enfront la Covid-19”, s‘impulsarà des de la seu comarcal amb repercussió a tot el Vallès Occidental.

Arxivat a: General
Acollida de les persones que s'incorporen aquesta setmana al Consell Comarcal

Arxius adjunts