Portada > Actualitat > Notícies > Curs formatiu on-line sobre estalvi energètic a la llar per als municipis de Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell i Vacarisses

Curs formatiu on-line sobre estalvi energètic a la llar per als municipis de Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell i Vacarisses

16/11/2020

Els dies 23, 24 i 25 de novembre es portarà a terme un nou curs formatiu en format virtual per a la ciutadania de nou municipis de la comarca. El curs es podrà seguir a través del You Tube del Consell Comarcal.

El curs formatiu on-line sobre l’estalvi energètic a la llar va dirigit a la ciutadania de: Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell i Vacarisses.

Les 3 sessions es faran al canal Youtube del CCVOC aquestes dates:

Dilluns, 23 de novembre , a les 10 hores: Estalviar en la factura elèctrica

Dimarts, 24 de novembre , a les 10 hores: Estalviar en l'aigua i el gas

Dimecres, 25 de novembre , a les 10 hores: Consells d'eficiència energètica

Fins al moment s’han realitzat en diferents formats, horaris i continguts segons públic  7 tallers d’estalvi energètic a la llar i  2 tallers virtuals d’estalvi energètic per al comerç. Un total de 120 persones han vist els tallers en directe i, a més, les sessions penjades al youtube del CCVOC han rebut 215 visualitzacions.

 

Arxivat a: General
Els tallers es fan el 23, 24 i 25 de novembre