Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal organitza la sessió "L'impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l'educació i l'aprenentatge"

El Consell Comarcal organitza la sessió "L'impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l'educació i l'aprenentatge"

13/11/2020

El proper divendres, 20 de novembre, es commemora el Dia Mundial de la Infància. En aquest marc el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza la sessió "L'impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l'educació i l'aprenentatge" dirigida a professionals de l'administració pública i d'entitats del territori. La sessió es farà online via Zoom i cal inscripció prèvia.

La sessió vol abordar com la pandèmia ha pogut afectar l'educació i  analitzar com ha impactat en les famílies més vulnerables. També es vol debatre l'impacte invisible que està produït la Covid-19 en l'educació i l'aprenentatge de les futures generacions. Durant la sessió es presentaran també les dades disponibles des de l'Observatori comarcal en relació a la pobresa en la infància.

La ponència anirà a càrrec de Xavier Bonal, Catedràtic de Sociologia al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Special Professor of Education and International Development a la Universitat d’Amsterdam. És director del Grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) de la UAB. 

La sessió va adreçada a representants polítics, responsables tècnics i professionals de les diferents àrees de l’administració local, representants institucionals i personal tècnic d’agents socials i entitats.

Es poden fer les inscripcions en el correu electrònic:

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La sessió es desenvoluparà a través de la plataforma Zoom i cada persona inscrita rebrà l'enllaç per a poder-hi accedir.

Arxivat a: General
Ja us podeu inscriure a la jornada

Arxius adjunts