Buscador per paraules clau
12 novembre 2020

Viu el Vallès aglutina la informació sobre els establiments de restauració amb servei de take away i delivery del Vallès Occidental

El Consell Comarcal ha posat en marxa un espai web on s’aglutina la informació disponible sobre els establiments de restauració de la comarca que disposen de servei de recollida o de menjar per emportar. Aquest espai s’ha configurat en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca.

Molts municipis ja disposen d’espais al seu web municipal on consultar aquesta informació i la van actualitzant periòdicament. La voluntat comarcal ha estat aglutinar-la per poder augmentar-ne la difusió. L’espai es pot trobar a la web Viu el Vallès, en el aquest enllaç  que es difondrà a través de les xarxes socials comarcals. Ara mateix es compta amb la informació de 16 municipis i s’anirà recollint tota la informació disponible.

El Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental preveu el suport a la Restauració i Hoteleria per adaptar-se als nous hàbits de consum i el suport amb la realització d’accions de difusió.

Actualment, segons dades de l’0bservatori comarcal, a la comarcal hi ha domiciliades 885 empreses i 1.403 persones autònomes de restaurants i establiments de menjar. Unes altres 165 empreses i 294 persones autònomes de provisió de menjars preparats per a celebracions i altres serveis de menjars. I unes  altres 1.041 empreses i 2.981 persones autònomes d’establiments de begudes. En total, 16.352 persones assalariades en el sector al Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail