Buscador per paraules clau
23 octubre 2020

El Plenari de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials fa seguiment de les mesures per fer front a l’impacte de la Covid-19 amb la ciutadania més fràgils

El Plenari de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, format per les alcaldies dels 12 municipis de menys de 20.000 habitants està fent seguiment de les mesures que s’estan implementant per fer front a l’impacte de la Covid-19 amb la ciutadania més fràgils. Aquestes mesures es recullen en el Pla de Xoc Social que es va aprovar el mes de juny. Durant aquest octubre el Plenari s’ha reunit per poder fer seguiment de les accions.

La consellera de Drets Socials, Miriam Casaramona, ha assegurat que “el Plenari de l’ABSS es reunirà de forma periòdica, amb l’objectiu de marcar prioritats i alhora anar valorant quines són les necessitats detectades i poder-hi donar una resposta conjunta, especialment en aquests moments d’incertesa degut a l’actual crisi social, econòmica i sanitària derivada de la Covid-19”.  “Cal destacar la feina que s’està fent des dels Serveis Socials, estant amatents a l’impacte de les restriccions sobre la pandèmia que tenen les persones més vulnerables”, afegeix.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail