Buscador per paraules clau
20 octubre 2020

El Consell Comarcal inicia un estudi per analitzar l’impacte social de la Covid-19 sobre la població del Vallès Occidental

L’Observatori del Consell Comarcal ha iniciat l’elaboració d’un estudi per analitzar l’impacte social de la Covid-19 sobre la població del Vallès Occidental. Aquest estudi serà el punt de partida per orientar el disseny i la planificació de les actuacions en el marc del Pacte per la Reconstrucció i el Pla sectorial de protecció social.

L’estudi posa el focus sobre la població en situació de vulnerabilitat, especialment els col·lectius afectats per factors emergents de risc en l’actual context de crisi sanitària i socioeconòmica A més,  pretén conèixer la resposta que els agents, recursos i serveis en l’àmbit públic i del tercer sector de la comarca estan donant a les noves necessitats de la població vulnerable.

Aquest estudi s’ha engegat des del Comitè comarcal del Pla per a la protecció social. El Comitè és un espai conjunt de treball format per ajuntaments, entitats socials i el Consell,  que té com a missió desenvolupar mesures de protecció i activació social davant l’impacte de la Covid-19.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail