Buscador per paraules clau
20 octubre 2020

El Consell Comarcal constituirà de nou la Comissió de la Transparència presidida pel grup comarcal de l’oposició amb més representació al Plenari

El Consell Comarcal constituirà la Comissió de Transparència i bon govern del Consell Comarcal per al mandat 2019-23. En el propera sessió plenària que es celebri, s’aprovarà la composició de la mateixa Comissió, que estarà formada per un representant de cada grup comarcal i presidida pel grup comarcal amb més representació a l’oposició, en aquest cas el grup comarcal d’ERC. També en formarà part el president del Consell Comarcal, la gerència i el Secretari de la institució.

La Comissió de Transparència i bon govern desenvoluparà les funcions següents:

Aquest és un dels acords aprovats durant el Ple extraordinari celebrat aquesta tarda a petició dels grups d’ERC, Tot per Terrassa i CUP-CAM Amunt. La proposta d’acord ha estat consensuada per tots els grups comarcals i aprovada per unanimitat.

En l’acord el Consell Comarcal del Vallès Occidental condemna i rebutja la corrupció política en qualsevol de les seves formes. També s’acorda que el Consell Comarcal del Vallès Occidental, en l’exercici de l’acusació particular en la peça 25bis del cas Mercuri, com a part que defensa els interessos de la institució, manifesta la seva total oposició a la suspensió de l’ingrés a presó del principal acusat, l’exgerent dels consorcis comarcals.

Finalment l’acord pres per unanimitat estableix que correspon el Ple l’exercici d’accions judicials relacionats amb la comissió de delictes contra l’administració pública, així com l’adopció d’acords transaccionals a adoptar en aquests processos judicials.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail