Portada > Actualitat > Notícies > Entren en vigor noves mesures restrictives per frenar l'expansió de la Covid-19

Entren en vigor noves mesures restrictives per frenar l'expansió de la Covid-19

16/10/2020

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures restrictives de l'activitat per fer front a la segona ondada de la pandèmia de la Covid-19. Dimecres es va celebrar una reunió entre els representants del món local de Catalunya amb representants de la Generalitat per tal de conèixer el detall de les mesures. El president del Consell Comarcal hi va assistir per poder concretar les afectacions al Vallès Occidental.

Per part del govern català hi van assistir el vicepresident Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergès i la consellera de Presidència, Meritxell Budó. També alts càrrecs dels departaments implicats en les noves mesures.

Podeu consultar la nota de premsa del govern en aquest enllaç i les mesures a les imatges adjuntes.

Arxivat a: General
Reunió del món local amb la Generaliat per les noves mesures Covid
Mesures aplicables (actualitzat 26 de setembre)
Noves mesures 16 d'octubre _1
Noves mesures 16 d'octubre _2

Arxius adjunts