Portada > Actualitat > Notícies > Nova reunió de seguiment de la R4 de Rodalies

Nova reunió de seguiment de la R4 de Rodalies

16/10/2020

Aquesta setmana s'ha celebrat una reunió telemàtica de seguiment de la R4 de Rodalies. Hi han participat representants del territori amb els responsables de Renfe i Adif a Catalunya. Per part del Consell Comarcal hi ha assistit el vicepresident Carles Rodríguez.

Durant la reunió s'ha presentat l'informe d'actuacions d'ADIF i de RENFE. També s'ha presentat l'informe de seguiment de les actuacions del Pla de Rodalies a càrrec del coordinador de Rodalies de Catalunya, Pere Macias.

La reunió telemàtica ha comptat amb la participació de la directora de Rodalies Catalunya, Mayte Castillo, el coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, Pere Macias, i el Director d'Operacions Nord-Est d'Adif, Alfonso Ruiz. En representació del territori han assistit les alcaldesses i alcaldes del pas de la R4 fins a Terrassa i els Consells Comarcals del Bages, Berguedà i Vallés Occidental, així com el president del Consorci Viari de la Catalunya Central.

Arxivat a: General
Reunió de seguiment de la R4 de Rodalies