Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà 13 persones en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del programa Treball i Formació 2020

El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà 13 persones en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del programa Treball i Formació 2020

16/10/2020

A mitjans del mes de novembre el Consell Comarcal contractarà 13 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i ha estat engegat per contribuir a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia. L’accés de l’oferta de treball s’ha de fer a través de les Oficines de treball de la comarca.

Les persones contractades han d’estar en una d’aquestes dues situacions. Una de les situacions contemplades és per a persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades a partir del 16 de març de 2020, aquest inclòs. L’altra situació contemplada és per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada (6 mesos d’atur en els darrers 18 mesos), no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts. Tindran caràcter prioritari en aquesta línia les persones més grans de 45 anys i les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

El Consell Comarcal realitzaran dos projectes amb la participació de les noves contractacions. D’una banda es realitzarà el projecte Promoció de la convivència al Vallès Occidental, al qual participaran 10 de les persones contractades que faran d’ Agents cívics per realitzar tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi. Aquesta tasca té una especial rellevància en l’actual situació de crisis sanitària i econòmica provocada per la COVID-19. Es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus, la tinença de gossos o la mobilitat dels vehicles.

Les altres tres persones contractades participaran al projecte Suport al desplegament de mesures Comarcals enfront la Covid-19, fent tasques de suport d’anàlisi d’informació socioeconòmica i sanitària sobre l’evolució i impacte de la pandèmia,  suport en la planificació i desenvolupament de mesures preventives i pal·liatives per fer front a la crisi i suport en el desenvolupament d’activitats d’atenció, orientació, formació i acompanyament als col·lectius més vulnerables.

En els projectes hi participen municipis de la comarca, especialment aquells que no es poden presentar directament a la convocatòria: Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Podeu trobar l'Oficina de Treball de la Generalitat més propera en aquest cercador.

 

Arxivat a: General
Les ofertes es tramiten a través de les Oficines de treball de la comarca