Portada > Actualitat > Notícies > Nou procés selectiu al Consell Comarcal: Arquitecte/a superior per al lloc de tècnic/a de Territori

Nou procés selectiu al Consell Comarcal: Arquitecte/a superior per al lloc de tècnic/a de Territori

09/10/2020

Demà , 10 d’octubre, comença el termini per a presentació d’instàncies per al procés selectiu, d’un/a arquitecte/a superior per ocupar un lloc de tècnic/a de territori del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A, subgrup A1.

Es tracta d’un procés selectiu, de caràcter urgent, en execució d’un programa de caràcter temporal lligat a la gestió i execució del manteniment de la seu comarcal, de les subvencions concedides pel Programa General d’inversions 2020/2023 de la Diputació de Barcelona;  del PUOSC 2020/2024 i de l’encàrrec de gestió de l’Oficina comarcal i programes d’habitatge -Àgència catalana de l’habitatge, mitjançant procediment de concurs – oposició, i creació d’una borsa de treball.

Les bases específiques reguladores del procés selectiu es poden trobar al Portal de Transparència de la institució.  En aquest cas excepcional i per la urgència del programa s’han posat 10 dies naturals de presentació instàncies: del 10 al 19 d’octubre.

Arxivat a: General
Seu del Consell Comarcal