Buscador per paraules clau
01 octubre 2020

El Consell Comarcal realitza nous tallers online sobre estalvi energètic a la llar

Des del projecte “Endolla’t a l’energia eficient”, els dies 5,6 i 7 d’octubre el Consell Comarcal impartirà nous Tallers d’estalvi energètic a la llar per a la ciutadania dels municipis de Viladecavalls, Vacarisses i Rellinars. També s'ha programat un taller presencial a Santa Perpètua de Mogoda.

Els tallers online es faran a les 10 del matí en directe pel canal de You Tube del Consell Comarcal. D’altra banda el dia 8 d’octubre es realitzarà un taller presencial d’estalvi energètic a la llar al Centre Cívic de Can Folguera de Santa Perpètua de Mogoda, de15’15h a 16’45h .

En el marc del projecte “Endolla’t a l’energia eficient”, durant tot l’any 2020, s’estan realitzant diferents actuacions informatives sobre quins són els drets energètics de la població, sobre quines mesures es poden prendre per tal de millorar l’eficiència energètica i com reduir la despesa en els subministraments bàsics a l’habitatge.

Aquest projecte es porta a terme a Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall,  Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Amb les diferents actuacions es vol conscienciar la població sobre el consum d’energia i difondre bones pràctiques per reduir l’import de les factures, tant a nivell grupal impartint tallers per a la ciutadania i per als comerços, com fent sessions d’atenció individual d’estalvi energètic a la llar.

Es vol fer èmfasis en els drets de les persones a accedir als subministraments d’aigua, electricitat, l’optimització tarifària dels contractes amb les companyies energètiques i les mesures de millora de l’eficiència energètica. 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Minsterio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’ordre TSF/150/2018 de 3 de setembre.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail