Buscador per paraules clau
01 octubre 2020

Avancen els treballs d’elaboració del programa d’actuació comarcal 2020-2024 amb la participació dels grups polítics comarcals

El Consell Comarcal està portant a terme l’elaboració del nou Programa d’Actuació Comarcal (PAC) pel període 2020-2024. Per a la seva elaboració s’han portat a terme sessions de treball amb els serveis tècnics de les diferents àrees del Consell Comarcal, així com també amb l’equip de govern i els i les portaveus dels diferents grups comarcals amb representació al Plenari.

Aquesta setmana s’ha realitzat una sessió de treball amb els i les Portaveus per tal de compartir l’avanç dels treballs portats a terme i recollir les aportacions sobre el corpus estratègic del PAC: la missió (què volem ser), la visió (què podem fer) i les valors que guien l’actuació del Consell Comarcal. El passat mes de juliol ja es va fer una primera sessió que va tenir com a objectiu debatre sobre els reptes i estratègies territorials i institucionals.

El Ple del Consell va aprovar el 16 de juliol prendre com a base del nou PAC, el Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental i incorpora, com a elements clau, els reptes i les estratègies transversals que ha d’abordar el territori al llarg dels propers anys, l’alineament de les línies i programes previstos així com el conjunt de serveis i actuacions a impulsar.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail