Buscador per paraules clau
29 setembre 2020

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza un nou curs formatiu a Polinyà per a persones estrangeres

Aquest divendres, 2 d’octubre, comença la realització del nou curs formatiu del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal a Polinyà. Es tracta del curs “Mòdul C. Coneixements de la Societat Catalana”, de 15 hores de durada.

El curs es desenvoluparà tots els divendres del mes d’octubre de les 16 a les 19:45 hores en format presencial i tenint en compte les mesures de prevenció davant la Covid-19. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal el poden sol·licitar les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

El 18 de novembre de 2014, la Generalitat de Catalunya va aprovar el Decret de serveis d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya. Aquest és el marc legislatiu en que es recolza el Consell Comarcal del Vallès Occidental per fer l’estada més fàcil a les persones nouvingudes, amb el convenciment de què la diversitat és un valor afegit per a la comarca.

 

INSCRIPCIONS
Del 14 al 30 de setembre
mitjançant correu electrònic a ccvoc.ciutadania@ccvoc.cat
o enviant un whatsapp al 667 949 904

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail