Buscador per paraules clau
23 setembre 2020

Oberts nous processos selectius al Consell Comarcal: Tècnic/a de Serveis Jurídics i Tècnic/a de l’Arxiu Comarcal

Demà dijous comença el termini per a la presentació d'instàncies per a dos nous processos selectius del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Ja es poden consultar les bases al Portal de la Transparència.

D’una banda la convocatòria per constituir un procés selectiu per cobrir un lloc de treball de Tècnic/a Serveis Jurídics del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Grup A – Subgrup A1, en execució d’un programa de caràcter temporal lligat al Programa complementari per a la garantia del Benestar Social de la Diputació de Barcelona, i creació d’una borsa d’una borsa de treball.

També s’obre la convocatòria per constituir un procés selectiu amb l’objecte de cobrir de forma temporal (contracte laboral temporal fins a la seva provisió definitiva o amortització), mitjançant procediment de concurs – oposició lliure, una plaça de Tècnic/a superior Documentació (grup A subgrup A1) amb adscripció al lloc de treball de Tècnic/a superior de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental, i creació d’una borsa de treball.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail