Portada > Actualitat > Notícies > En marxa tres nous processos de selecció de personal al Consell Comarcal del Vallès Occidental

En marxa tres nous processos de selecció de personal al Consell Comarcal del Vallès Occidental

10/09/2020

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat tres nous processos de selecció de personal per a constituir diferents borses de treball. D’una banda la de treballadors i treballadores socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, una altra de treballadors i treballadores socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència i, en tercer lloc, una borsa de treball d'auxiliars administratius i administratives. El termini d’enviament de sol·licituds s’obre avui dijous, 10 de setembre. Totes les convocatòries i bases dels processos de selecció es poden consultar a la seu electrònica.

El procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball d’Auxiliars Administratius/ves (grup C, subgrup C2), com a personal laboral temporal i personal funcionari interí és per a cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal i/o en el Consorci de Residus del Vallès Occidental.

Pel que fa a la borsa de treball de treballadors i treballadores socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència, es convoca per a la cobertura de llocs de treball,  grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per a possibles substitucions i/o places vacants de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents  a l’EAIA.

També es posa en marxa el procés per constituir una borsa de treball de treballadors i treballadores socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per a possibles substitucions i/o places vacants de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents a l’Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Podeu accedir aquí a les bases de totes les convocatòries.

Arxivat a: General
Busco feina