Buscador per paraules clau
10 setembre 2020

En marxa tres nous processos de selecció de personal al Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat tres nous processos de selecció de personal per a constituir diferents borses de treball. D’una banda la de treballadors i treballadores socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, una altra de treballadors i treballadores socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència i, en tercer lloc, una borsa de treball d'auxiliars administratius i administratives. El termini d’enviament de sol·licituds s’obre avui dijous, 10 de setembre. Totes les convocatòries i bases dels processos de selecció es poden consultar a la seu electrònica.

El procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball d’Auxiliars Administratius/ves (grup C, subgrup C2), com a personal laboral temporal i personal funcionari interí és per a cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal i/o en el Consorci de Residus del Vallès Occidental.

Pel que fa a la borsa de treball de treballadors i treballadores socials de l’Equip d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència, es convoca per a la cobertura de llocs de treball,  grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per a possibles substitucions i/o places vacants de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents  a l’EAIA.

També es posa en marxa el procés per constituir una borsa de treball de treballadors i treballadores socials de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per a possibles substitucions i/o places vacants de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents a l’Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Podeu accedir aquí a les bases de totes les convocatòries.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail