Buscador per paraules clau
29 juliol 2020

Un total de 22 establiments i entitats de la comarca estan acreditats com a punt d’informació turística per orientar la ciutadania i els visitants

Amb la finalitat d’acompanyar els visitants i de complementar la seva experiència al territori, s’ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d’Informació Turística al Vallès Occidental. Ja es compta amb 22 establiments acreditats com a punt d’informació turística i aquest estiu estan col·laborant en la difusió de les propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Des de fa uns anys, aquest programa gestionat al territori pel Consell Comarcal, facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, oriental i acompanyar el visitant durant la seva estada a la comarca. La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Pensant en aquest estiu i en els canvis d’hàbits turístics provocats per la COVID-19, des del Consell Comarcal s’ha treballat de manera exhaustiva en la difusió de propostes per a descobrir l’entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental.

A la comarca hi ha acreditats, com a Punts d’Informació Turística, els següents establiments:

 

Restaurant Cal Pupinet

Castellbisbal

Restaurant Can Vinyers

Matadepera

Allotjament rural Masia Casajoana

Rellinars

Oficina de Turisme de Terrassa

Terrassa

Restaurant La Pastora

Vacarisses

Hotel Don Cándido

Terrassa

Hotel Terrassa Park

Terrassa

Aula de natura La Muntada

Sant Llorenç Savall

Biblioteca Safareig

Sabadell

Biblioteca Sentmenat

Sentmenat

Biblioteca Rubí

Rubí

Biblioteca Vacarisses

Vacarisses

Restaurant El Casal de Vacarisses

Vacarisses

OAC Sentmenat

Sentmenat

Restaurant Cal Taiet

Ullastrell

Biblioteca de Castellar

Castellar del Vallès

OAC Barberà

Barberà del Vallès

Biblioteca de Viladecavalls

Viladecavalls

Servei de turisme SBD

Sabadell

Restaurant Can Campanyà

Castellbisbal

Restaurant Ca l’Esteve

Castellbisbal

Restaurant Cal Carter

Mura, a la comarca del Bages. Tot i que per proximitat amb el Vallès Occidental també informen sobre els recursos i activitats de la nostra comarca.  

 

 

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail