Buscador per paraules clau
16 juliol 2020

El Consell Comarcal treballa l’elaboració del nou Programa d’Actuació Comarcal en base al Pla de Reconstrucció aprovat pel Consell d’Alcaldies

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquesta tarda per unanimitat de tots els grups comarcals acceptar els acords i mesures del Pla reconstrucció del Vallès Occidental davant l’impacte de la pandèmia COVID-19 aprovats pel Consell d’Alcaldies en sessió el 17 de juny de 2020. Aquest Pla serà el punt de partida per a l’elaboració del Programa d’Actuació Comarcal 2020-2024 per tal de contribuir al seu desplegament.

Segons l’acord del plenari, es crearà una comissió comarcal de seguiment del Pla de reconstrucció amb l’objectiu d’analitzar l’evolució de l’impacte de la pandèmia COVID-19 a la nostra comarca, impulsar les mesures conjuntes que es determinin prioritàries i identificar mecanismes i línies de col·laboració per a la seva execució i finançament.

El nou Programa d’Actuació Comarcal 2020-2024 ha iniciat el seus treballs tècnics en el sí de la institució des de totes les àrees del Consell. Properament s’iniciaran nous espais de participació política amb la voluntat que es pugui aprovar el proper mes de novembre, junt amb el Pressupost 2021.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez apunt que “des del govern comarcal creiem fermament que aquest Pla de Reconstrucció ha de ser un punt de partida per a l’elaboració del PAC per tal de contribuir al seu desplegament. També, com a Consell haurem de redissenyar la nostra actuació en el nou escenari, no només de reconstrucció i reactivació econòmica sinó també en el marc de l’emergència climàtica i social, els preceptes dels ODS i una aposta per la responsabilitat social corporativa”.

Pla de reconstrucció del Vallès Occidental

El passat 17 de juny el Consell d’Alcaldies va aprovar el Pla reconstrucció del Vallès Occidental davant l’impacte de la pandèmia COVID-19 com a full de ruta pel conjunt de la comarca per donar resposta immediata a la situació de crisi i als seus efectes a nivell social, econòmic i mediambiental.  Un cop aprovat el document diferents entitats ja han manifestat la seva adhesió al Pla. Aquest és el cas de CECOT, PIMEC, CIESC, Cambra de Comerç de Sabadell, Cambra de Comerç de Terrassa, UGT, CCOO i Creu Roja. Els propers dies es poden produir més adhesions.

Podeu accedir al document del Pla de reconstrucció en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail