Buscador per paraules clau
03 juliol 2020

El Vallès Occidental inicia una campanya de promoció del turisme de proximitat per aquest estiu per posar en valor els espais i activitats a prop de casa

Aquesta és una de les noves imatges de la nova campanya de promoció turística que inicia el Consell Comarcal del Vallès Occidental per posar en valor els espais i activitats a prop de casa. Les tendències marquen que aquest estiu els desplaçaments seran en vehicle propi, en grups petits i que es faran moltes sortides de curta durada, d’un dia o dos, amb una especial atenció als espais naturals, com a resultes dels mesos de confinament. El Vallès Occidental, per la seva ubicació i per l’alt volum de població de la comarca i l’entorn, pot ser un bon lloc on passar aquests dies de vacances.

En la situació actual, en que la ciutadania s’ha hagut de replantejar les vacances i en que moltes famílies marxaran pocs dies fora o es quedaran a casa, des del Consell Comarcal es considera que estem davant una oportunitat pel Vallès, per donar-los a conèixer entre els veïns i veïnes i també entre les comarques de l’entorn. També estem davant una oportunitat per dinamitzar econòmicament el territori, el comerç i la restauració. Durant les setmanes de desconfinament, la ciutadania ha pogut descobrir llocs que tenia al costat i potser no havia vist mai. Es vol incidir en aquesta descoberta de racons de la nostra comarca a través d’imatges impactants, que s’associen més a altres destins de Catalunya o fins i tot d’altres països.

En base a l’Acord del Consell d’Alcaldies i el Pla per la Reconstrucció davant la pandèmia de la Covid-19 al Vallès Occidental es planteja una campanya de curt termini per promocionar el turisme de proximitat al Vallès Occidental durant l’estiu 2020, coincidint amb l’escenari post Covid-19. L’objectiu és promocionar la comarca i el seus atractius: naturals, culturals i gastronòmics, amb un especial èmfasis en el sector serveis (comerç i restauració) com a àmbits més afectats per l’impacte econòmic de la pandèmia.

La campanya s’allargarà fins a mitjans de setembre.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail