Buscador per paraules clau
02 juliol 2020

El Consell Comarcal fa seguiment dels més de 400 Casals d’Estiu que es realitzen enguany al Vallès Occidental

Aquesta setmana s’han iniciat els primers casals d’estiu a la comarca. Després de la incertesa provocada per la Covid-19 finalment se’n realitzaran més de 400 fins la primera quinzena de setembre. El Consell Comarcal fa seguiment de les diferents activitats i es faran funcions d’informació i assessorament mitjançant telèfon amb les persones responsables de les activitats.

Enguany, a totes les activitats hi ha d’haver una persona responsable de prevenció i higiene que ha d’haver fet una  formació obligatòria per adquirir els coneixements necessaris per a desenvolupar-la correctament. Es pot fer la formació sense inscripció prèvia en aquesta web. 

Totes les activitats que es realitzen tenen l’obligació de notificar el seu inici. Fins el moment s’han notificat 404 activitats entre casals, casals esportius i colònies, repartits entre 22 dels 23 municipis.

Els darrers mesos el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha participat en diferents reunions amb la Direcció General de Joventut per poder afrontar aquest estiu atípic en les activitats de lleure pels infants.  S’ha anat traslladant la informació a les diferents entitats de lleure i ajuntaments,  oferint suport, assessorament i resolució de dubtes a diferents municipis i entitats de lleure de la comarca. Tota aquesta informació també s’ha anat publicant a l’apartat de Joventut del Directori de Recursos.

Per la seva banda, la Generalitat de Catalunya ha creat el web www.estiuamblleure.cat, una eina on es va penjar primerament el document marc amb els criteris generals per a l’organització d’activitats de lleure per aquest estiu i, posteriorment, els diferents protocols, consells per a les famílies, recursos, etc.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail