Portada > Actualitat > Notícies > El Vallès Occidental revalida el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació com a Consell Comarcal més ben valorat de Catalunya

El Vallès Occidental revalida el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació com a Consell Comarcal més ben valorat de Catalunya

18/06/2020

Per cinquè any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut el segell Infoparticipa 2019 a la qualitat i la transparència en la comunicació pública local, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’informe tramès per la UAB el Consell Comarcal del Vallès Occidental obté una puntuació de 93% sobre 100. Una vegada més, el Vallès Occidental rep la puntuació més alta d’entre tots els portals webs dels diversos consells comarcals de Catalunya.

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona atorga aquesta certificació als webs de les administracions públiques que publiquen una informació que facilita que la ciutadania tingui coneixement sobre els representants polítics del municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació ciutadana ofereixen. El segell constitueix una distinció que avalua les bones pràctiques dels webs de les administracions públiques locals per promoure la millora de la transparència i qualitat de la informació.

 

Arxivat a: General
Banner transparència