Buscador per paraules clau
01 juny 2020

Aixecament de la suspensió dels tràmits administratius: es reprèn el procés selectiu de Tècnic/a superior en Dret del Consell Comarcal

Avui 1 de juny s'aixeca la suspensió de tràmits administratius que es va establir a l'inici de l'Estat d'Alarma per la Covid-19. Amb aquest aixecament, el Consell Comarcal activa de nou el procés selectiu de Tècnic/a superior Dret.

D’acord amb la Resolució de 20 de maig de 2020, del Congrés dels Diputats per la que s’ordena la publicació de l’Acord del Consell de Ministres de 19 de maig d’autorització de la pròrroga de l’estat d’alarma fins el proper 7 de juny, es disposa l’aixecament de la suspensió dels terminis administratius a partir d’avui dilluns 1 de juny, derogant-se en aquesta mateixa data la Disposició Addicional 3º del RD 463/2020 que els va suspendre.

D’aquesta manera es reprèn el procés selectiu de Tècnic/a superior Dret del Consell Comarcal del Vallès Occidental que va quedar aturat per la declaració de l’Estat d’Alarma. El  nou termini de presentació d’instàncies s’estableix a partir d’avui, 1 de juny i fins el 16 de juny, ambdós inclosos, fruit de l’aixecament de la suspensió de terminis. Podeu accedir a tota la informació del procediment selectiu a aquest enllaç.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail