Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal celebra avui el ple en format virtual i es podrà seguir en directe per YouTube

El Consell Comarcal celebra avui el ple en format virtual i es podrà seguir en directe per YouTube

21/05/2020

El Ple del Consell Comarcal celebra aquesta tarda la seva sessió del mes de maig i ho farà en format virtual. Per tal de garantir-ne la seva publicitat, la sessió es podrà seguir en directe pel canal de You Tube de la institució.

En la sessió d'avui s'informarà de la gestió de les mesures empreses pel Consell Comarcal davant l'Estat l'Alarma per la crisi sanitària de la Covid-19. També està previst aprovar una modificació de crèdits del Pressupost comarcal i es debatrà el destí de les assignacions econòmiques que han estat reunciades pels diferents grups comarcals durant aquest període.

El Ple el podreu seguir en directe pel Canal de You Tube del Consell Comarcal:

https://www.youtube.com/channel/UCDn7SdmhTWKolpF706s5GAw

Arxivat a: General
Seu del Consell Comarcal