Buscador per paraules clau
19 maig 2020

Noves formacions gratuïtes pels professionals del sector del turisme en el nou escenari de la Covid-19

El Consell Comarcal posa a disposició dels professionals del sector del turisme del Vallès Occidental un seguit de tallers dirigits tant al sector públic com privat per començar a dibuixar el nou escenari post Covid-19. Els Tallers de Turisme són sessions formatives que organitzen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui els gestiona al territori.

Es tracta de formacions gratuïtes adreçades a professionals del sector turístic  que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com de la destinació en un escenari de competència creixent que implica la incorporació del concepte de sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics i vincular-los  a les diferents tipologies de consum.  Atès que el turisme post-coronavirus suposa un canvi en la manera de fer turisme,  cal destacar la formació en sostenibilitat per anar avançant cap a un model més sostenible a nivell mediambiental, social i econòmic.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, apunta que “el sector turístic és un sector en procés de canvi constant. En el moment actual, amb les mesures de seguretat  originades per la COVID-19, encara és més evident. Per aquest motiu és necessari dotar el territori d’eines que facilitin a les empreses i entitats turístiques de la comarca l’optimització i millora dels recursos i el posicionament. Els Tallers de Turisme suposen una oportunitat per començar a dibuixar aquest  nou escenari i per aquest motiu s’ha adaptat aquesta oferta formativa que inicialment s’havia previst de manera presencial per oferir-la online”.

Els propers tallers que s’ofereixen són:

–          Aliances per co-crear nous productes turístics (25 i 26 de maig)

–          Com millorar la comunicació online de la sostenibilitat  (9 de juny)  

–          La restauració sostenible: les claus de l’èxit  (25 de juny)  

–          Turisme esportiu: creació i estructuració de producte (23 de juliol)

Els tallers es faran en format virtual i són gratuïts.

Per fer la pre-inscripció cal accedir a l’adreça bit.ly/tallers2020.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail