Portada > Actualitat > Notícies > Actualització de les dades d'impacte de la Covid-19 al Vallès Occidental

Actualització de les dades d'impacte de la Covid-19 al Vallès Occidental

05/05/2020

L'Observatori comarcal ha publicat avui una actualització de les dades de l'impacte de la pandèmia al Vallès Occidental, en base a les dades del Departament de Salut. En l'informe es pot comprovar que el nombre de casos diagnosticats a la comarca és clarament descendent a partir de la setmana d'abril, igual que en el cas de les defuncions. Tot i així, el Vallès Occidental és la tercera comarca catalana en nombre de defuncions acumulades.

Pel que fa a la incidència de la pandèmia, a la comarca hi ha 81 casos diagnosticats per cada 10.000 habitants. La taxa és 5 punts superior a la Catalana (76). A nivell comarcal destaca per sobre de la resta de municipis Sant Llorenç Savall. A banda d’aquest cas particular, destaquen Sant Quirze del Vallès, Viladecavalls i, a continuació, Barberà del Vallès. Tots tres presenten una taxa bruta molt superior a la mitjana comarcal. En canvi, Castellbisbal, Sentmenat i Vacarisses presenten una incidència de la COVID-19 molt inferior.  Pel que fa a la mortalitat, el Vallès Occidental és la tercera comarca catalana en nombre de defuncions acumulades, per darrere el Barcelonès i el Baix Llobregat. En relació amb la població, la comarca se situa en onzena posició, per sota de la mitjana catalana.

Podeu consultar aquest informe, així com el que fa relació a l'impacte econòmic sempre a aquest enllaç.

 

Arxivat a: General
Dades impacte de la pandèmia a 5 de maig de 2020