Buscador per paraules clau
14 abril 2020

L’Oficina Comarcal d’Habitatge incrementa el seguiment i el suport davant les noves mesures i tràmits per la Covid-19

L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Occidental ha incrementat el seguiment i el suport a persones i entitats en relació a les noves mesures sorgides per la Covid-19.

L’Oficina ha reforçat la difusió de la informació relacionada amb l’habitatge, recollida al directori de recursos comarcal que es pot trobar al web www.ccvoc.cat. També ha potenciat la informació mitjançant les diferents accions d’acompanyament i suport a les persones usuàries.

Es manté un contacte personalitzat amb els llogaters de la borsa, per valorar si estan en situació de vulnerabilitat i es poden acollir al RDL 11/2020 que preveu que els arrendataris d’habitatges propietat de particulars (com els de Borsa), puguin sol·licitar ajornaments temporals i extraordinaris del pagament de la renda. També es fa un seguiment telefònic individualitzat de la presentació de justificants amb les persones perceptores d’ajuts al pagament del lloguer 2019.

Des de la web de l’Oficina Comarcal d’Habitatge s’informa sobre els tràmits que, amb motiu del confinament per la Covid-19, ara es poden fer telemàticament. També es manté el servei d’atenció i informació telefònica.

En el cas de la nova convocatòria d’ajuts en el pagament del lloguer de l’habitatge habitual per a majors de 65 anys que ja la percebien o la van sol·licitar el 2019, des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge s’ha contactat amb tots els potencials beneficiaris per aconseguir l’acceptació de l’ajut, tant per correu electrònic com a través de trucades telefòniques.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail