Buscador per paraules clau
30 març 2020

Tancament dels edificis de la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

L’enduriment de les mesures preses pel govern espanyol per fer front a la pandèmia del Covid-19, s’ha procedit al tancament dels dos edificis del Consell Comarcal del Vallès Occidental situats a la carretera N-150, km.15 entre Sabadell i Terrassa. De fet, els darrers dies ja s’havia reduït al màxim el personal de serveis essencials presencials a la seu.

El Consell Comarcal continua prestant tots els seus serveis de forma telemàtica i tot el personal afectat està treballant mitjançant la fórmula del teletreball garantint la prestació de serveis. Ara, amb el tancament, el servei d’atenció telefònica es derivarà també la centraleta en mode de teletreball. El tancament de la seu també afecta al personal de vigilància i neteja.

Així mateix, sí que es manté obert el recinte de Mercavallès amb les persones que hi treballen per tal de poder garantir el servei bàsic i essencial que és l’abastiment d’aliments als comerços de la comarca. En aquest sentit, el personal del mercat segueix amb les seves funcions de personal essencial presencial i també es garanteix la neteja i la vigilància de l’equipament.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail