Portada > Actualitat > Notícies > Suspensió de terminis dels procediments administratius

Suspensió de terminis dels procediments administratius

20/03/2020

El Reial Decret 463/2020, de 14 de març, declara l’Estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i estableix la suspensió dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput dels terminis es reiniciarà en el moment que perdi vigència el Reial Decret o, en el seu cas, les pròrrogues que es produeixin.

En conseqüència i per tal de minimitzar els riscos, es recomana en els casos que sigui possible seguir fent tràmits pels canals habilitats de la seu electrònica. Actualment hi ha una convocatòria oberta de selecció de personal (Tècnic/a superior Dret), termini de presentació de sol·licituds que han quedat suspesos, d’acord amb el RD 463/2020, tot i això els/les aspirants interessats poden seguir presentant les seves sol·licituds a través del registre telemàtic.
Arxivat a: General
Informació Coronavirus

Arxius adjunts