Portada > Actualitat > Notícies > A partir de dilluns es començaran a repartir les targetes moneder a les famílies dels infants que reben una beca de menjador

A partir de dilluns es començaran a repartir les targetes moneder a les famílies dels infants que reben una beca de menjador

20/03/2020

Segons ha manifestat el Departament d’Educació de la Generalitat, el proper dilluns arribaran a la comarca les 17.388 targetes moneder per poder-les repartir a les families dels infants que reben una beca de menjador. El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca estan treballant per poder organitzar el repartiment de les targetes de la millor manera per tal que les famílies les puguin començar a utilitzar. El repartiment es començarà tan aviat com sigui possible.

La Generalitat farà arribar directament als ajuntaments de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Cerdanyola les targetes moneder. Les de la resta de municipis arribaran al Consell Comarcal i l’ens supramunicipal -que gestiona els ajuts individuals de menjador a la comarca- les distribuirà a la resta d’ajuntaments. Cada ajuntament establirà l’organització que estimi oportuna per poder repartir les targes a les families, garantint la protecció i la prevenció en el repartiment.

Les targetes venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros- que correspondrien als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats a dia d’avui. En el probable cas que el tancament es perllongui, aquestes targetes es recarregaran automàticament. Les targes les podran utiltizar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació fet que suposa un suport a les famílies.  

Total de targetes moneder: 17.388

Consell Comarcal del Vallès Occidental_ 4.150 (inclou la resta de municipis) 

Ajuntament de Terrassa _ 4.682

Ajuntament de Sabadell _ 5.353

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès _ 946

Ajuntament de Rubí_ 1.782

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès_ 475 

 

Arxivat a: General
Informació Coronavirus