Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal comparteix consells d'estalvi energètic a la llar per la situació de teletreball i confinament

El Consell Comarcal comparteix consells d'estalvi energètic a la llar per la situació de teletreball i confinament

18/03/2020

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una llista amb una sèrie de recomanacions a tenir en compte per l'estalvi energètic a la llar, durant la situació actual de teletreball i confinament derivada de la crisi del Coronavirus.

És important mantenir una temperatura d'entre 19 i 21 graus a l'habitatge, ventilar tres cops al dia la llar durant 5 minuts i aprofitar la llum del sol durant el teletreball. També és recomanable fomentar la lectura i jocs entre els infants per reduir l'ús de pantalles i abaixar les persianes a la nit per mantenir la calor de les habitacions, entre les altres mesures que s'adjunten.

Arxivat a: General
Consells per l'estalvi energètic a la llar durant el confinament

Arxius adjunts