Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal, els ajuntaments i els Departaments d'Educació i de Treball, Afers Social i Famílies ultimen la distribució de 17.388 targetes moneder per cada alumne que rep ajut de menjador al Vallès Occidental

El Consell Comarcal, els ajuntaments i els Departaments d'Educació i de Treball, Afers Social i Famílies ultimen la distribució de 17.388 targetes moneder per cada alumne que rep ajut de menjador al Vallès Occidental

17/03/2020

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui gestiona els ajuts de menjador a la comarca, està treballant amb els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Social i Famílies i els ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir la suficiència alimentària dels infants que estan rebent un ajut de menjador. Segons ha comunicat el govern català aquesta setmana, es podran distribuir targetes moneder a través d’un acord amb una entitat bancària. Per a cada família es carregarà la targeta amb l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. A la comarca se’n distribuiran més de 17.000.

Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers 2 o 3 dies, a través del Consell Comarcal i dels ajuntaments. Els dos departaments de la Generalitat i el Consells estan acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies i properament es concretaran les instruccions definitives.
 
Les targetes aniran precarregades amb l'import corresponent als 10 dies que no es prestarà el servei de menjador,  durant el temps previst de tancament dels centres. La entitat bancària que emet les targetes les enviarà al Consell Comarcal per tal que puguin ser distribuides. En el cas dels municipis de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, les targetes arribaran directament als ajuntaments. 
 
Total de targetes moneder: 17.388
  • Consell Comarcal del Vallès Occidental_ 4.150 (inclou la resta de municipis i els alumnes d’Educació Especial)
  • Ajuntament de Terrassa _ 4.682
  • Ajuntament de Sabadell _ 5.353
  • Ajuntament de Sant Cugat del Vallès _ 946
  • Ajuntament de Rubí_ 1.782
  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès_ 475 
Arxivat a: General
Imatge Ajuts de menjador

Arxius adjunts