Portada > Actualitat > Notícies > El Mercat Comarcal majorista Mercavallès garanteix el subministrament de producte fresc al Vallès Occidental

El Mercat Comarcal majorista Mercavallès garanteix el subministrament de producte fresc al Vallès Occidental

14/03/2020

El Vallès Occidental compta amb un mercat majorista propi. Dilluns, 16 de març, el mercat obrirà amb normalitat per abastir els comerços de la comarca.Es garanteix el subministrament d’aliment i productes de primera necessitat.

El Vallès Occidental disposa d’un mercat majorista propi: Mercavallès. Els responsables del mercat, junt amb el Consell Comarcal, que és qui gestiona l’equipament, estan treballant per poder garantir el subministrament de producte fresc, com fruites i verdures, així com de la resta de productes que s’hi poden trobar: carn i altres queviures. El proper dilluns, 16 de març, Mercavallès obrirà en el seu horari habitual per poder atendre als comerços minoristes de la comarca i assegura que el subministrament està garantit. 

Aquest matí, la direcció del Consell Comarcal ha pogut constatar amb el president de l'Associació de Majoristes de Mercavallès, Enric Torras, que el mercat comarcal manté la seva operativa i que treballa i treballarà poer garantir el subministrament d’aliment i productes de primera necessitat a tots els comerços de la comarca. 

 

Arxivat a: General
.