Portada > Actualitat > Notícies > Modificació de l’horari del Registre General i Atenció Ciutadana davant la situació creada pel Covid-19

Modificació de l’horari del Registre General i Atenció Ciutadana davant la situació creada pel Covid-19

13/03/2020

D’acord amb el protocol d’actuació de mesures de prevenció contra el Covid-19 (Coronavirus) acordat pel Consell Comarcal i les noves mesures de prevenció dictades per les diferents Administracions Públiques, es fa necessari acordar un nou horari del Registre General en aquest moment d'excepcionalitat.

A partir del dilluns 16 de març, s'estableix que sigui entre les 8 i les 15:10 hores l'horari del Registre General d'entrades i sortides, l'horari de la UAC i el de la jornada laboral de les persones adscrites a aquest servei. Aquesta mesura s'aplicarà durant un termini de 15 dies o mentre duri aquesta situació d'excepcionalitat.

Arxivat a: General
Imatge del Gestor d'Expedients al Registre del Consell

Arxius adjunts