Portada > Actualitat > Notícies > Un ple extraordinari i urgent aprova qüestions bàsiques per garantir el funcionament del Consell Comarcal

Un ple extraordinari i urgent aprova qüestions bàsiques per garantir el funcionament del Consell Comarcal

13/03/2020

Davant la situació creada pel Covid-19, el Ple del Consell Comarcal es va avançar una setmana i es va celebrar aquest dijous a la tarda, per garantir-ne la celebració i poder aprovar temes urgents que condicionen el funcionament diari de la institució. Així, en una imatge inusual, hi van assistir només la meitat de les persones electes, limitant l’aforament de la sala com a mesura de prevenció.

L’assistència va ser proporcional a la representació dels diferents grups comarcals: sis consellers i consellers del PSC, 5 del grup d’ERC, 3 de Junts per Catalunya, 2 d’En Comú Podem, una de Tot per Terrassa, un de Ciutadans, un de CAM-AMUNT i un del PP.

El Ple del Consell Comarcal va donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2019 del Consell Comarcal i va aprovar una modificació de crèdits. També es va aprovar la pròrroga dels contractes del servei de transport escolar obligatori i no obligatori del Vallès Occidental, per al període corresponent al curs 2020-2021.

Així mateix, es va aprovar un increment salarial del 2% per als treballadors i les treballadores amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener del 2020. Aquest increment salarial s'adequa a l'aplicació del Reial Decret-llei 2/2020, de 21 de gener de 2020, pel que s'aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic.

 

Arxivat a: General
Imatge de la sessió plenària del 12 de març

Arxius adjunts