Portada > Actualitat > Notícies > Es suspèn el transport escolar a l'Escola Municipal d'Educació Especial El Pi per tancament preventiu del centre a partir de demà divendres

Es suspèn el transport escolar a l'Escola Municipal d'Educació Especial El Pi per tancament preventiu del centre a partir de demà divendres

12/03/2020

Com a mesura preventiva i a causa del risc que presenta l'alumnat de l'Escola Municipal d'Educació Especial El Pi, des del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, d'acord amb el Departament d'Educació, s’ha acordat tancar temporalment l'escola El Pi. Aquest fet serà efectiu des de divendres 13 de març fins a una data encara per concretar.

No hi ha cap cas de COVID-19, sinó que es fa única i exclusivament com a prevenció a causa de les característiques de salut de l'alumnat. Arran d’aquesta mesura queda suspès el transport escolar que presta el Consell Comarcal a aquest centre.

Arxivat a: General
Informació COVID-19

Arxius adjunts