Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal avança la convocatòria del Ple a demà dijous per garantir –ne la celebració davant les restriccions pel Coronavirus

El Consell Comarcal avança la convocatòria del Ple a demà dijous per garantir –ne la celebració davant les restriccions pel Coronavirus

11/03/2020

D’acord amb el protocol d’actuació de mesures de prevenció pel Coronavirus aprovat pel Consell Comarcal que limita la celebració de reunions i actes públics, i atenent a les recomanacions i previsions del govern català i espanyol, s’ha acordat avançar la sessió plenària de la institució prevista pel dijous 19 de març. La voluntat és poder tractar els temes urgents que condicionen el funcionament diari de la institució i garantir que la sessió pugui desenvolupar-se atesa la incertesa pels propers dies.

Així mateix s’ha acordat que, per minimitzar el risc i com a mesura preventiva, només hi assisteixin la meitat més un dels membres, de forma proporcional per cada grup comarcal. D’aquesta manera, es podran garantir les mesures preventives. 

El Consell Comarcal ha anul·lat les sessions de les Comissions Informatives de Govern i Serveis Centrals i de Territori i Transició Ecològica previstes per demà mateix. Només es celebrarà la Junta de Portaveus i seguidament, a les 16:30, es celebrarà la sessió ordinària del Ple comarcal.

 

Arxivat a: General
Seu del Consell Comarcal