Buscador per paraules clau
24 febrer 2020

El Consell Comarcal imparteix un taller sobre les vocacions industrials adreçat a famílies d’alumnat de 4t d’ESO a la Fira de l’FP de Sabadell

Aquesta setmana es realitza la Fira Apropa't a l'FP a Fira Sabadell. En aquest marc, el dissabte 29 de febrer el Consell Comarcal hi imparteix un taller dirigit a les famílies de l'alumnat de 4rt d'ESO on es parlarà de les vocacions industrials. El taller és gratuït i es realitzarà a les 11 del matí. Sota el títol "Vocacions industrials, una qüestió de futur" el taller vol apropar les famílies a les oportunitats de la indústria.

L’objectiu principal de la sessió és proporcionar informació i coneixement sobre els itineraris acadèmics vinculats a la Formació Professional del sector industrial i tecnològic. Durant la xerrada s’abordaran qüestions com  la demanda del mercat laboral actual i futur, els reptes de les noves tecnologies i la indústria 4.0. i els itineraris acadèmics de les vocacions industrials.  També s’explicaran les eines de suport que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La societat actual està immersa en una 4ª Revolució Industrial, on màquines, persones i Internet estan plenament connectades. Aquests canvis, provocats per les millores en la tecnologia han donat com a conseqüència un canvi en les necessitats de personal de les empreses i indústries.  Els perfils de professionals qualificats en tasques relacionades amb les noves tecnologies i la indústria estan tenint un augment més que destacable, amb bones condicions laborals.

La Fira Apropa’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental.  A la Fira s’hi podran trobar xerrades específiques d’uns 80 cicles formatius, espais per al debat i ponències d’interès general relacionades amb l’àmbit formatiu i professional, un espai d’exposició dels centres que ofereixen cicles formatius i punts d’orientació personalitzada i servei d’informació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail