Buscador per paraules clau
21 febrer 2020

El projecte “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” comença a caminar amb una primera sessió informativa

El projecte del Consell Comarcal “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” ja ha donat els seus primers passos. El dimecres 19 de febrer es va celebrar una primera sessió informativa dirigida a les dones interessades a apuntar-se en aquesta iniciativa, que té l’objectiu de fomentar l’ocupació de la dona en l’àmbit de la indústria. D’aquesta sessió, 12 dones van ser seleccionades.

A finals de febrer se celebrarà una segona sessió informativa, amb la data encara per concretar. Serà llavors quan es tancarà la llista definitiva d’inscrites en el projecte, una xifra que es preveu que oscil·li entre les 20 i 30 dones. Les persones interessades a participar al projecte es poden dirigir al Consell Comarcal (salazarld@ccvoc.cat o el telèfon 93.727.35.34 extensió 301).

La iniciativa “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” és una acció que es realitzarà al llarg del 2020, fins al 31 de desembre. El programa, dirigit a dones en situació de recerca de feina, les pretén formar i acompanyar per al seu accés a la indústria, i fomentar, d’aquesta manera, la igualtat de gènere i la qualitat de l’ocupació en el sector industrial.

La iniciativa es desenvolupa en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals 2019 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail