Buscador per paraules clau
22 gener 2020

Protecció Civil avisa de la possibilitat de pluges fortes aquest vespre i nit a la comarca

Protecció Civil manté la fase d’EMERGÈNCIA del Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT) en la seva última actualització. Segons l’últim comunicat, l'episodi de pluges afectarà principalment a les comarques del nord-est de Catalunya. La comarca del Vallès Occidental se situa en risc “moderat”, entre les 18 hores i les 24 hores d’avui dimecres dia 22; i en risc “molt alt”, a partir de les 12 de la nit i fins les 6 del matí de dijous 23.

El Consell Comarcal està fent seguiment de la situació metereològica per les possibles afectacions que pugui tenir sobre els serveis comarcals i el Servei de Transport Escolar. Qualsevol incidència es comunicarà a través de la web corporativa i de les xarxes socials, i s’informarà a les famílies usuàries.

Les comarques del nord-est de Catalunya estaran afectades principalment per ruixats dispersos no intensos però continuats a banda del nou front que escombra de sud cap a nord. A partir d’aquesta nit es reforça l’episodi d’acumulació de pluges des del Camp de Tarragona fins a la Tordera perquè afectarà a les comarques del litoral i prelitoral central.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail